Vinduespolering

Landsdækkende vinduespolering

ETL GROUP tilbyder vinduespolering i hele landet med faste intervaller, som er nøje tilpasset din virksomheds behov og du er altid sikret pæne og polerede vinduer.

Vi udfører alle typer opgaver

Vi bruger kvalitetsprodukter og -udstyr, der sikrer dig et perfekt resultat hver gang. Vi råder over et rentvandssystem (Reach and Wash), som er det mest anerkendte vandsystem blandt fagfolk. Vores specialstænger gør, at vi fra jorden kan pudse i helt op til 21 meters højde, så vi i de fleste tilfælde kan spare dig for udgifterne til en lift. Hvis I har behov for pudsning af vinduer på over 21 meter, kan vi uden problemer klare opgaver på op til 60 meter med en lift.

2016-02-03-16.07.50
ETL_Group-09914

Vinduespolering på abonnement

For at dine kunder skal få et godt førstegangsindtryk af dig, er vinduespolering mindst lige så vigtigt som den daglige rengøring. Rene vinduer signalerer, at der er styr på tingene, og virker mere indbydende for ansatte, kunder og gæster.

Med en abonnementsaftale på vinduespudsning sikrer vores vinduespudser, at du altid har rene og flotte vinduer. Vi tilbyder mange forskellige løsninger, der helt sikkert passer til jeres specifikke ønsker og behov.

Miljøvenlig løsning

For ETL GROUP er det vigtigt at passe på miljøet. Derfor investerede vi i 2009-2010 i et rentvandsanlæg, som er fast monteret på en af vores trailere og i begge vores vinduespudserbiler. Det betyder, at vi har mulighed for at starte dagen ude hos dig med op til 1500L vand.

Med rentvandsanlægget efterlades en ren overflade uden brug af kemikalier eller sæbe. Det vil sige, at anlægget er uskadeligt for miljøet, hvilket gør det til den mest miljøvenlige vinduespolering på markedet.

rentvandssystem

Få et tilbud fra vores vinduespudser

Vores vinduespudsere klarer, som nævnt, selv den vanskeligste vinduespolering. Få en aftale om vinduespolering i Aarhus, København – eller hvor end din virksomhed er placeret.

Rappelling og arbejdsklatring

Vi kan nå det, andre ikke kan

Hos ETL GROUP hjælper vi gerne med arbejdsopgaver i højden – det betyder, at vi kan nå de områder, ingen andre har mulighed for, hvad end der er tale om vinduespolering, rengøring, maler- eller fugearbejde med landsdækkende service. Medarbejderne der udfører dette arbejde, har alle kursus i arbejdsklatring og rappelling.

16
Solcellevask

Solcellevask

Serviceløsning efter dine behov.

Selv om mange solcelleanlæg er selvrensende, kan det ikke undgås, at der sætter sig støv, pollen og andet partikel-skidt på panelerne. Dette nedsætter effekten på solcelleanlægget med helt op til 30%. ETL GROUP afhjælper dette ved at tilbyde en serviceløsning efter dit ønske, hvor vi kommer med fast interval, så du altid sikrer dig maksimalt udnyttelse af dit solcelleanlæg.

Et stærkt team

Skulle jeres opgave mod forventning kræve noget udenfor vores kompetencer, skal du ikke fortvivle. Igennem vores mange års erfaring på byggepladser har vi opbygget et stærkt team af fagfolk indenfor rappelling og arbejdsklatring, hvilket betyder, at vi altid kan afhjælpe dit problem.

sammenhold

Flere ydelser til kontoret

Hos ETL Group tilbyder vi flere service inden for kontor- og erhvervsrengøring. Blandt andet tilbyder vi regelmæssig tæpperens på jeres kontor, så det holder sig rent og flot. Derudover gør vi sørger vi også for at jeres kontor er rengjort fra top til tå, hvis i ønsker dette.