Vinduespolering

Landsdækkende vinduespolering

Rene vinduer signalerer, at der er styr på tingene, og virker mere indbydende for ansatte, kunder og gæster. ETL GROUP tilbyder vinduespolering i hele landet med faste intervaller, som er nøje tilpasset din virksomheds behov. Vi sørger for at skidt og partikler bliver vasket væk, så du altid er sikret pæne og polerede vinduer.

Vi udfører alle typer opgaver

Vi bruger kvalitetsprodukter og -udstyr, der sikrer dig et perfekt resultat hver gang. Alle vores biler har et rentvandssystem og med fast monteret varmesystem, så vandet kan opvarmes til 60 grader. Vores specialstænger gør, at vi fra jorden kan pudse i op til 21 meters højde, så vi i de fleste tilfælde kan spare dig for udgifterne til en lift. Hvis du har behov for pudsning af vinduer på over 21 meter, kan vi uden problemer klare alle højders opgaver både ind- og udvendigt med enten lift eller rappelling.
2016-02-03-16.07.50
ETL_Group-09914

Vinduespolering på abonnement

Hos ETL GROUP skræddersyer vi løsninger, så vi sikrer en løsning tilpasset dine specifikke ønsker og behov. Med en abonnementsaftale på vinduespolering sørger vores vinduespudser for, at dine vinduer altid er rene og præsentable.

Miljøvenlig løsning

For ETL GROUP er det vigtigt at passe på miljøet, og derfor investerede vi i 2009 i et rentvandssystem til alle vores biler. Varmesystemet i bilerne gør, at vandet kan varmes op til 60 grader, så det fjerner skidt, reducerer vandforbruget samt giver et flottere resultat.

Med rentvandsanlægget efterlades en ren overflade uden brug af kemikalier eller sæbe. Det vil sige, at anlægget er uskadeligt for miljøet, hvilket gør det til den mest miljøvenlige vinduespolering på markedet.
rentvandssystem

Få et tilbud fra vores vinduespudser

Vores vinduespudsere klarer, som nævnt enhver opgave, også dem i højden. Få en aftale eller abonnementsløsning efter dit behov – vi tilbyder vinduespolering i hele Danmark.

Rappelling og arbejdsklatring

Vi kan nå det, andre ikke kan

Hos ETL GROUP hjælper vi gerne med arbejdsopgaver i højden – det betyder, at vi kan nå de områder, ingen andre har mulighed for, hvad end der er tale om vinduespolering eller rengøring.
16
Solcellevask

Solcellevask

Serviceløsning efter dine behov. Trods mange solcelleanlæg er selvrensende, kan det ikke undgås, at der sætter sig støv, pollen, fugleklatter og andet partikel-skidt på panelerne. Sidder der skidt på én celle, kan det lukke for seks celler og dermed nedsætte effekten med helt op til 40%. ETL GROUP afhjælper dette ved at tilbyde en serviceløsning efter dit ønske, hvor vi kommer med fast interval, så du altid sikrer dig maksimalt udnyttelse af dit solcelleanlæg.

Et stærkt team

Igennem mange års erfaring har vi opbygget et stærkt team – vi hjælper altid hinanden, og arbejder tæt sammen på tværs af afdelingerne. Med et stærk team besidder vi mange forskellige kompetencer, som vi gerne vil tilbyde dig. Det betyder, at vi også gerne hjælper med kontor- og erhvervsrengøring i din virksomhed, sørger for regelmæssig tæpperens og/eller måtteservice, så kontoret altid fremstår pænt og indbydende.

sammenhold

Flere ydelser til kontoret

Hos ETL Group tilbyder vi flere service inden for kontor- og erhvervsrengøring. Blandt andet tilbyder vi regelmæssig tæpperens på jeres kontor, så det holder sig rent og flot. Derudover gør vi sørger vi også for at jeres kontor er rengjort fra top til tå, hvis i ønsker dette.