Søg uopfordret

Fandt du ikke din drømmestilling under ledige stillinger? Så hører vi gerne fra dig alligevel! Hos ETL GROUP er vi nemlig altid på udkig efter nye talentfulde medarbejdere – send os din ansøgning og vi kontakter dig, såfremt vi får en ledig stilling, som matcher din profil.

Ansøgningsskema

  Hvilket arbejdsområde søger du?*

  Hvilke arbejdstider søger du?*

  Upload dit CV, Ansøgning og andre relevante dokumenter. Dette kan for eksempel være eksamensbeviser, udtalelser osv. Vær venligst opmærksom på, at upload af filer kan tage flere minutter afhængig af din internetforbindelses upload-hastighed.

  ETL GROUP er dataansvarlige af de oplysninger, som du indtaster i din jobansøgning via ETL Jobportal. Se vores datapolitik for yderligere information.

  Når du ansøger igennem Jobportalen, accepterer du, at vi registrerer og samler dine personlige oplysninger, som du indtaster i forbindelse med din ansøgning. Dette gælder også videopræsentationer, billeder m.m.

  Vi kan dele din ansøgning med vores medarbejdere, som er involveret i rekrutteringen og tredjeparter, som hjælper os med processen. Dette inkluderer også rekrutteringsfirmaer, som udbyder personlighedstests m.m.

  Vi opbevarer din ansøgning, samt de andre oplysninger som du har indtastet, indtil rekrutteringsprocessen er afsluttet, og i den periode efterfølgende, hvor vi mener, at din ansøgning er relevant for os – men aldrig mere end 5 måneder.

  Ved at indsætte dine personlige oplysninger accepterer du:

  1. at du har læst og forstået ovenstående persondatapolitik

  2. at oplysningerne som du har indtastet, er sande og efter din ærlige mening også det mest korrekte. Herunder forstår du også, at hvis ikke oplysningerne stemmer overens, kan det forårsage, at ansøgningen ikke accepteres eller ikke vil tages i betragtning

  3. at du giver samtykke af egen fri vilje til, at vi må indsamle og anvende dine oplysninger

  Jeg har læst vilkårene og accepterer dem.