Måtteservice

Måtteservice fra ETL GROUP er med til at holde jeres indgang eller opgang ren og pæn i længere tid. Hvis du bestiller en måtteservice hos os, kommer vi regelmæssigt ud og udskifter måtterne efter et aftalt interval. Det resulterer i et mere imødekommende indgangsparti, der altid fremstår pænt og rent.

Hør mere om, hvad vi kan tilbyde inden for måtteservice på telefon 72 40 50 40.

Undgå slid på gulvet

Med vores service sikrer du, at der altid er flotte og rene måtter, og at skidt, der normalt bliver trukket med ind, kun når til måtten. Dette kan være med til at mindske omkostningerne på rengøring, da meget af skidtet bliver stoppet ved måtten. Søger du et firma, der både tilbyder måtteservice og rensning af gulvtæpper, så er vi et oplagt valg, da vi har god erfaring inden for begge områder.

Stort udvalg af måtter

Hos ETL GROUP tilbyder vi desuden et stort udvalg af måtter. Vores måtter fås i flere forskellige farver, og de er naturligvis af den bedste kvalitet. Du vælger selv, om du ønsker en måtte, der er produceret i nylon og/eller bomuld. Vi kan også specialfremstille måtterne med logo, farver og mål, så du får lige præcis den måtte, der passer til dit behov. Inden for rensning af gulvtæppe, kan vi udføre rensning af gulvtæpper i stort set alle materialer.

ETL-Group_Måtteservice-08
ETL-Group_Måtteservice-06

Bestil rensning af gulvtæpper eller måtteservice

Bestil måtteservice på telefon 72 40 50 40 i dag. Vi sammensætter gerne et uforpligtende tilbud til din virksomhed. Vi tilbyder vores måtteservice i hele Danmark til konkurrencedygtige priser. Derudover hjælper vi også med rens af tæpper.