Måtteservice

En måtteservice er med til at holde virksomhedens indgang og opgang ren og præsentabel i længere tid. Vi hos ETL GROUP kommer regelmæssigt og skifter måtterne ud i det aftalte interval. Det resulterer i et mere imødekommende indgangsparti, der altid fremstår pænt og rent.

Undgå slid på gulvet

Med vores service sikrer du, at måtterne altid er flotte og rene, samt at skidt der normalt bliver trukket med ind, kun når til måtten. Søger du et firma, der både tilbyder måtteservice og rensning af fastliggende gulvtæpper, så er vi et oplagt valg, da vi har god erfaring inden for begge områder.

måtte_service

Bæredygtig måtteservice

Hos ETL GROUP tilbyder vi måtter lavet af bæredygtige materialer. Tekstilet på måtterne er lavet af 100% genanvendelig plast fra verdenshavene – såsom fiskenet. Alle måtter vaskes på vores CO2-neutrale måttevaskeri, hvor der kun benyttes bæredygtige og Svanemærket-produkter.

Stort udvalg af måtter

Ud fra et stort udvalg vælger du, om dit behov er en aflastningsmåtte, standardmåtte eller en logomåtte. Logomåtterne specialfremstilles med selvvalgt logo, farver og mål, så du får en måtte, der passer til dit behov. Vi kan også levere nedsunkne børstemåtter eller riste – såsom OBEX Grid-system hvor der er mulighed for at udskifte delelementer.

Alle vores måtter tørrer hurtigere, hvilket gør, at de tager 23% bedre væskeopsamling og 94% bedre snavsopsamling end normale bomuldsmåtter, samt 20% bedre snavsopsamling end normale nylonmåtter.
ETL-Group_Måtteservice-08

Køb din logomåtte

Vil du gerne designe din helt egen logomåtte som samtidig er bæredygtig? Alle vores måtter er produceret af plast, som bla. er opsamlet fra verdenshavnene. Hos os behøver du ikke at vælge en vaskeløsning for at eje din logomåtte. Så giv dine kunder et godt indtryk med en bæredygtig logomåtte fra ETL GROUP. 

ETL-Group_Måtteservice-06

Hør mere om jeres muligheder

Lyder en bæredygtig måtteservice løsning som noget for dig? Vi sammensætter gerne en løsning ud fra dine behov – kontakt os og hør mere om dine muligheder.

Med tillid kommer samarbejde, og med samarbejde kommer de bedste løsninger. Derfor aftales bindingsperioden altid individuelt med hver enkel kunde, hvilket vi synes, er mest fair.