Karriere hos ETL GROUP

ETL GROUP A/S er en servicevirksomhed, som tilbyder alle former for serviceydelser til det danske erhvervsliv – En Total Løsning. Det betyder, at kunden kan samle alle sine services ét sted, som sikrer, at kunden kan fokusere på sin kerneforretning.

Vores succes skyldes først og fremmest én ting: vores dygtige, loyale og pligtopfyldende medarbejdere.

Livet er en lang udvikling, og det er derfor også vigtigt for os, at du som medarbejder kan udvikle dig i dit job. Så uanset om du er ny på arbejdsmarkedet eller har en lang karriere bag dig, så lægger vi stor vægt på din udvikling. Dagligdagen kombinerer vi med træning og udvikling, der hjælper med at gøre dig som medarbejder eller leder endnu dygtigere til dit job, eller forberede dig til at tage større ansvar i fremtiden.

Medarbejdertrivsel

Hos ETL GROUP prioriterer vi medarbejdertrivsel højt. Det betyder, at du som medarbejder bliver en del af en overenskomst hos 3F Fagligt Fælles Forbund, som bidrager til din sikkerhed herunder sundhedsforsikring, kurser til videreudvikling m.m.

Organisationsstrukturen i virksomheden er flad, hvilket gør, at vi internt arbejder tæt sammen på tværs, således alle bidrager – vi er ét stort team, der altid løfter i flok. Det er vigtigt med gensidig respekt, og vi har stort fokus på sammenhold og fællesskab.

I dagligdagen har du altid et bagland, som du kan trække på i forhold til hjælp, råd eller andet. Derudover vil du blive ansat med frihed under ansvar, som betyder, at arbejdet er fleksibelt i den forstand, at du kan være medbestemmende til planlægning af arbejdsdagen.

ETL-Group-09772
IMG_6301-copy

Socialt ansvar

HOS ETL GROUP RUMMER VI ALLE

Vi tror på, at dygtige kompetencer findes hos alle mennesker – uanset alder, helbred eller etnisk baggrund. Det handler blot om at finde balance mellem arbejdsopgaver og kompetencer, hvilket vi gør ved at tilrettelægge og skræddersy arbejdsopgaverne efter medarbejderens behov.

Vi har medarbejdere ansat, som ved ansættelsen ikke kunne dansk, men som har lært det hen ad vejen. Vi har ansatte i fleksjob, folk med diverse udfordringer herunder autisme og ADHA og vi er ikke aldersforskrækket, så vi ansætter også folk i alle aldre. På vores team er der plads til alle – vi favner bredt.

Søg uopfordret

Fandt du ikke en ønsket stilling under ledige stillinger? Hos ETL GROUP er vi løbende på udkig efter nye medarbejdere og kompetencer, og vi hører derfor gerne fra dig. Du kan sende din ansøgning under søg uopfordret og vi vil kontakte dig, såfremt der bliver en ledig stilling, som matcher dine kvalifikationer. 

Sammenhold

Vi bruger meget tid på arbejdspladsen og i selskab med vores kollegaer – derfor er tillid, respekt og sammenhold vigtige faktorer hos ETL GROUP. Derudover skal vi være er en arbejdsplads, hvor der altid er god stemning med plads til grin, humor og latter. Du bliver en del af ét stort landsdækkende team, og et endnu tættere lokalt team, hvor fællesskab og sociale arrangementer har høj prioritet.

ETL_Group-09969
ETL_Group-00109

Oplæring

For at du som ny medarbejder får den største succes, er det vigtigt, at vi som virksomhed får givet dig den bedst mulige oplæring. Du vil derfor ved ansættelse, modtage en videoguide om de overordnede retningslinjer. På første arbejdsdag vil en tilsynsførende eller en kollega som kender opgaven sætte dig grundig ind i den, så du får en god sidemandsoplæring til den dag, du skal stå på egne ben.

I oplæringsperiode vil du blive informeret og oplært i flere ting, som f.eks. hvilke produkter der skal bruges, hvordan de skal doseres og ikke mindst hvordan du passer bedst på dig selv i form af fremgangsmåder og arbejdsstillinger. Du vil samtidig få gennemgået programkoder m.m. samt det program som vi bruger til timeregistrering, varebestilling samt vagtplan.

Herefter er du klar til at varetage kunden på egen hånd, såfremt du føler dig tryg og sikker – du kan altid få fat i din tilsynsførende, hvis du har spørgsmål.