Tæpperens

En støvsugning er ikke altid nok til at fjerne støvet og snavset fra tæppet i virksomheden eller i hjemmet. Hos ETL GROUP tilbyder vi tæpperens af dine fastliggende tæpper, så vi sammen får fjernet pletterne og mindsker åndbare partikler.

Få et skræddersyet tilbud

ETL GROUP sørger for tæpperens i hele landet både som engangsydelse og på abonnement, så tøv ikke med at kontakte os. Du kan enten udfylde vores kontaktformular eller ringe til os på telefon 72 40 50 40 – vi sidder klar til at tage imod dit opkald.

En effektiv tæpperens

Nogle pletter kan være svære at få af tæppet end andre. Med behandlingsmetoderne, vådrensning og granulat behandling, kan vi fjerne det meste snavs, rødvin, kaffe, olie, husstøvmider, lopper og blod. Vi anbefaler, at du efter en tæpperens imprægnerer dine tæpper, så du mindsker risikoen for lopper og husstøvmider. 

IMG_20200105_145228
Rensning_af_taepper

Rensning af tæpper betaler sig

Rensning af tæpper og efterfølgende imprægnering af de rene tæpper kan godt betale sig. Imprægnering af af tæpper giver en forebyggende beskyttelse mod snavs og smuds. Det giver derfor god mening, at du beslutter dig for at give dine tæpper en imprægnering efter en rens.