Solcellevask

Serviceløsning efter dine behov

Selv om mange solcelleanlæg er selvrensende, kan det ikke undgås, at der sætter sig støv, pollen og andet partikel-skidt på panelerne. Dette nedsætter effekten på solcelleanlægget med helt op til 30%. ETL GROUP afhjælper dette ved at tilbyde en serviceløsning efter dit ønske, hvor vi kommer med fast interval, så du altid sikrer dig maksimalt udnyttelse af dit solcelleanlæg.

Fri for kalk, salt og andre urenheder

Vandet, som bruges til vask af solcellerne, er renset, så det er frit for kalk, salt og andre urenheder, som findes i normalt postevand. Udover dette er vandet blødgjort, hvilket betyder, at vandet hurtigere løber af solcellerne, så solcellerne igen kan producere masser af strøm.

Vinduespolering

Landsdækkende vinduespolering

ETL GROUP tilbyder vinduespolering i hele landet med faste intervaller, som er nøje tilpasset din virksomheds behov, så du altid er sikret pæne og polerede vinduer.

Vi udfører alle typer opgaver

Vi bruger kvalitetsprodukter og -udstyr, der sikrer dig et perfekt resultat hver gang. Vi råder over et rentvandssystem, som er det mest anerkendte vandsystem blandt fagfolk. Vores specialstænger gør, at vi fra jorden kan pudse i helt op til 21 meters højde, så vi i de fleste tilfælde kan spare dig for udgifterne til en lift. Hvis I har behov for pudsning af vinduer over 21 meter, kan vi uden problemer klare opgaver, på op til 60 meter med en lift.
clean energy, solar panels closeup and wind power
Professional cleaner in protective workwear cleaning solar panels with a mob. Concept of solar power plant cleaning service

Vinduespolering på abonnement

For at dine kunder skal få et godt førstegangsindtryk, er vinduespolering mindst lige så vigtigt som den daglige rengøring. Rene vinduer signalerer, at der er styr på tingene, og virker mere indbydende for ansatte og gæster.

Med en abonnementsaftale på vinduespudsning sikrer vores vinduespudser dig altid rene og flotte vinduer. Vi tilbyder mange forskellige løsninger, der helt sikkert passer til jeres specifikke ønsker og behov.

Miljøvenlig løsning

For ETL GROUP er det vigtigt at passe på miljøet. Derfor investerede vi i 2009-2010 i et rentvandsanlæg, som er fast monteret på en af vores trailere og i begge vores vinduespudserbiler. Det betyder, at vi har mulighed for at starte dagen ude hos dig med op til 1500L vand.

Med rentvandsanlægget efterlades en ren overflade uden brug af kemikalier eller sæbe. Det vil sige, at anlægget er uskadeligt for miljøet, hvilket gør det til den mest miljøvenlige vinduespolering på markedet.

Med dette fantastiske system er vi også i stand til at pudse vinduer i op til 21 meters højde. Herudover er det også ideelt til anvendelse af mange andre opgaver, som bl.a. facade- og skiltevask m.m. Dette anlæg betyder, at du i de fleste tilfælde kan penge på eksempelvis liftleje og arbejdstid.

Engineer in protective workwear carrying out service of solar panels with digital tablet on a photovoltaic rooftop plant. Concept of maintenance and setup of solar power station

Få et tilbud fra vores vinduespudser

Vores vinduespudsere klarer som nævnt selv den vanskeligste vinduespolering. Få en aftale om vinduespolering i Aarhus, København – eller hvor end din virksomhed er placeret.