Kontorrengøring

ETL GROUP tilbyder kontorrengøring af højeste kvalitet til både store og små virksomheder. En regelmæssig professionel rengøring i din virksomhed er enormt vigtig, da det vil sikre dig et bedre indeklima, som bl.a. er med til at øge personalets arbejdsindsats og mindske risikoen for sygemeldinger. Vi tilbyder kontor- og erhvervsrengøring i hele Danmark, bl.a. Aarhus, Aalborg, Vejle, Silkeborg, Herning, Odense, København, Roskilde og mange andre byer.

Udfyld vores kontaktformular eller ring på 72 40 50 40, så giver vi et gratis og uforpligtende tilbud på kontorrengøring.

Sundhed og miljø er vigtigt

Hos ETL GROUP sætter vi en stor ære i at værne om miljøet og vores ansattes helbred. Derfor forsøger vi at anvende miljørigtige produkter, så meget vi kan til vores rengøring. 

Der kan være områder, hvor det ikke er muligt for os at anvende miljørigtige produkter, men vi forsøger at minimere det – både for at passe på vores medarbejdere og ikke mindst på vores grundvand.

Vi tilstræber at finde alternativer til de “genstridige” pletter, så vi vi kan være med til at afsætte et positivt aftryk på vores jord. 

Grøn-omstilling
ETL_Group-09965

Kontorrengøring med fast kontaktperson

Vores udgangspunkt er, at vi vil gøre din hverdag nemmere. Det betyder kort sagt, at vores mål er at sørge for, at du kan bruge din tid på det, der giver værdi for dig eller din virksomhed.

Uanset om du laver en enkel eller komplet løsning hos os, får du altid én fast kontaktperson. Dette betyder, at du blot skal kontakte én person angående alt, der vedrører din rengøring.

Få en aftale om kontorrengøring

Kontakt os, hvis du har brug for en ny leverandør til kontorrengøring. Vi tilbyder som nævnt kontorrengøring i hele Danmark. Udfyld vores kontaktformular eller ring til os på 72 40 50 40 – vi sidder klar til at modtage dit opkald.

Industrirengøring

Ved rengøring og vedligeholdelse af bygninger, herunder produktions- og lagerområder, sikres de rette betingelser for god kvalitet og høj produktivitet.

Med en aftale om industrirengøring hos ETL GROUP sikrer du dig et godt indeklima og arbejdsmiljø for dine ansatte, så du undgår gener og sikrer høj produktivitet.

Rengøring når det passer dig bedst

ETL GROUP’s medarbejdere er meget fleksible, og vores rengøring kan ske inden, under eller efter jeres åbningstider – lige hvad der passer jer bedst!

ETL-Group-00055
4

Kan vi hjælpe jer med andet?

Udover almindelig rengøring af kontor- og erhvervslokaler tilbyder vi desuden løsninger indenfor bl.a. tæpperens, vinduespudsning, linned og måtteservice, vedligeholdelse af grønne arealer og snerydning.

Få et godt tilbud på rengøring

Kontakt os, hvis du vil have skræddersyet et tilbud på rengøring fra vores professionelle firma. Udfyld vores kontaktformular eller ring til os på 72 40 50 40.