Kontorrengøring

En regelmæssig professionel rengøring i din virksomhed er enorm vigtig, da det vil sikre et bedre indeklima for medarbejderne – det vil bl.a. være medvirkende til en øget arbejdsindsats og mindske risikoen for sygemeldinger. ETL GROUP tilbyder kontorrengøring af højeste kvalitet til både små og store virksomheder i hele Danmark.

Sundhed og miljø er vigtigt

Hos ETL GROUP sætter vi en stor ære i at værne om miljøet og vores ansattes helbred. Derfor forsøger vi at anvende miljørigtige produkter, så meget vi kan til vores rengøring. 

Der kan være områder, hvor det ikke er muligt for os at anvende miljørigtige produkter, men vi forsøger at minimere det – både for at passe på vores medarbejdere og ikke mindst på vores grundvand.

Vi tilstræber at finde alternativer til de “genstridige” pletter, så vi vi kan være med til at afsætte et positivt aftryk på vores jord. 

Affaldssortering
kontorrengøring

Kontorrengøring med fast kontaktperson

Vores udgangspunkt er, at vi vil gøre din hverdag nemmere. Det betyder kort sagt, at vores mål er at sørge for, at du kan bruge din tid på det, der giver værdi for dig eller din virksomhed.

Uanset om du laver en enkel eller komplet løsning hos os, får du altid én fast kontaktperson. Det betyder, at du blot skal kontakte én person angående alt, der vedrører din løsning hos ETL GROUP.

Få en aftale om kontorrengøring

Kontakt os hvis du har brug for en ny leverandør til kontorrengøring. Vi tilbyder som nævnt kontorrengøring i hele Danmark. Udfyld vores kontaktformular eller ring til os på 72 40 50 40 – vi sidder klar til at modtage dit opkald.

Industrirengøring

Alle medarbejdere har ret til rene omgivelser, også produktions- og lagermedarbejdere. Der er derfor flere grunde til, at højde rengøring er vigtig. Det mindsker de åndbare støvpartikler samt støv og forurening i produktionen, som ellers kan gå ud over kvaliteten af jeres produkter.

gulvvasker industrirengøring
gulv før og efter

Kan vi hjælpe jer med andet?

Ud over rengøring af kontor- og erhvervslokaler tilbyder vi desuden løsninger inden for bl.a. tæpperens, vinduespolering, måtteservice, samt pleje af grønne områder og snerydning.

Få et godt tilbud på rengøring

Vi skræddersyer gerne en løsning ud fra dit behov, så du får En Total Løsning – udfyld vores kontaktformular eller ring til os på 72 40 50 40, vi sidder klar til at besvare dit opkald.