Professionel erhvervsrengøring

Kontorrengøring

Det er særlig vigtigt for arbejdsmiljøet at holde det rent og behageligt at være i, når man sidder meget stille på sin arbejdsplads. Rengøring i kontorarealer foregår oftest udenfor dagtimerne, så vi ikke forstyrrer arbejdsroen, og så der er rart at møde ind om morgenen på kontoret til et behageligt indeklima og et godt arbejdsmiljø.

Industrirengøring

Rengøring i industrivirksomheder kræver andre teknikker, da det ofte er større overflader, og det kan ofte være svært ved at holde arbejdsområderne rene, da der mange steder bliver enten produceret varer eller kørt med store maskiner i virksomheden, fx på lageret.    

Vi bruger top professionelle maskiner til rengøring af industri. Det gælder både indenfor produktion og lager, hvilket bidrager til effektive arbejdsgange. Vi tilbyder selvfølgelig i samme ombæring rengøringsløsninger til manuel rengøring af fx personaleområder.

Butiksrengøring

En butik fremstår mest imødekommende, professionel og kundevenlig, når der er rent, når kunden træder ind ad døren. Vores kunder af erhvervsrengøring i butik er yderst tilfredse med den ydelse, vi leverer. Rengøring er noget af det, man kun lægger mærke til i en butik, når den ikke er i top. Nogle større butikker vælger at have synlig rengøring i åbningstiden for at signalere ordentlighed og renlighed, hvor andre vælger roen og renligheden som et naturligt element af at møde ind til en ren og bekymringsfri arbejdsdag.