Vinduespolering

Landsdækkende vinduespolering

Vi tilbyder vinduespolering i hele landet med faste intervaller, som er nøje tilpasset din virksomheds behov. Så er du altid sikker på at have pæne vinduer. 

Vi udfører alle typer opgaver

Vi bruger kvalitetsprodukter og udstyr, der sikrer dig et perfekt resultat hver gang. Vi råder over et rentvandsystem (Reach and Wash), som er det mest anerkendte vandsystem blandt fagfolk. Vores specialstænger gør, at vi fra jorden kan pudse i helt op til 21 meters højde, så vi i de fleste tilfælde kan spare din for udgiften til lift, og hvis 21 meter ikke er nok, klarer vi opgaver op til 60 meter med lift uden problemer.

Vinduespolering på abonnement

Med en abonnementsaftale på vinduespudsning sikrer vores vinduespudser altid rene og flotte vinduer. Vi tilbyder mange forskellige løsninger, og vi har helt sikkert også løsningen, der passer til din virksomhed.

For at dine kunder skal få et godt førstegangsindtryk, er vinduespolering mindst lige så vigtigt som den daglige rengøring. Rene vinduer signalerer, at der er styr på tingene og virker generelt også mere indbydende, både for ansatte og gæster.

Miljøvenlig løsning (økologisk)

ETL GROUP går op i at passe på miljøet. Derfor har vi i 2009-2010 investeret i et Reach & Wash anlæg, som er fast monteret på en af vores trailere og i begge vores vinduespudserbiler. Det gør, at vi har mulighed for at starte dagen ude hos dig med op til 1500L vand.

Med Reach & Wash efterlades en ren overflade uden brug af kemikalier eller sæbe. Det vil sige, at anlægget er uskadeligt for miljøet. Dette gør det til den mest miljøvenlige vinduespolering på markedet.

Med dette fantastiske system (til vinduespolering) er vi også i stand til at pudse vinduer i op til 21 meters højde. Samtidig er det også helt ideelt til mange andre opgaver, som bl.a. facadevask og skilte m.m. Ved benyttelse af anlægget vil du i de fleste tilfælde kunne spare udgiften til liftleje eller spare arbejdstid, som i sidste ende er penge.

Få et tilbud fra vores vinduespudser

Vores vinduespudsere klarer som nævnt selv den vanskeligste vinduespolering - top professionelt. Få en aftale om vinduespolering i Aarhus, København - eller hvor end din virksomhed er placeret.

Klar til en pålidelig leverandør?

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på den rette løsning.

KONTAKT OS