Kontorrengøring

ETL GROUP tilbyder kontorrengøring af højeste kvalitet, både til store og små virksomheder. Rengøring i din virksomhed vil sikre et bedre indeklima, som er med til at øge personalets arbejdsindsats og mindske risikoen for sygemeldinger. Derfor mener vi, at en regelmæssig rengøring er vigtig. Vi tilbyder kontorrengøring i hele Danmark, bl.a. Aarhus - Aalborg - Vejle - Silkeborg - Herning - Odense - København - Roskilde og mange andre byer.

Udfyld vores kontaktformular eller ring på 72 40 50 40, så giver vi et gratis og uforpligtende tilbud på kontorrengøring.

Sundhed og miljø er vigtigt

Hos ETL GROUP sætter vi stor pris på at værne om miljøet og vores ansattes helbred. Det betyder, at vi altid bruger produkter som er godkendte til vores rengøring.

I alle rengøringsmidler findes der giftige kemikalier... Men med produkter, der er miljømærket, er disse begrænset til et stramt minimum. Det betyder, at hverken de ansattes hud eller krop, eller grundvandet, er udsat i lige så stor en grad, som ved brug af "almindelige rengøringsmidler".

Kontorrengøring med fast kontaktperson

Vores udgangspunkt er, at vi vil gøre din hverdag nemmere. Det betyder kort sagt, at vi har som mål at sørge for, at du kan bruge din tid på det der giver værdi for dig eller din virksomhed.

Om du laver en enkel eller komplet løsning, får du altid én fast kontaktperson hos os. Dette sikrer, at du blot behøver kontakte én person angående alt, der vedrører rengøring. På den måde kan du bruge al din tid på din kerneforretning.

Få en aftale om kontorrengøring

Har du brug for en ny leverandør til kontorrengøring, så kontakt os. Vi tilbyder som nævnt kontorrengøring i hele Danmark, bl.a. Aarhus - Aalborg - Vejle - Silkeborg - Herning - Odense - København - Roskilde. Udfyld vores kontaktformular eller ring til os på 72 40 50 40 - vi sidder klar til at modtage dit opkald.

Klar til en pålidelig leverandør?

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på den rette løsning.

KONTAKT OS