Kontorrengøring på Sjælland og Fyn

Bestil en professionel og grundig kontorrengøring i Odense, Hvidovre, Hillerød og på resten af Sjælland og Fyn hos ETL GROUP. Vi er specialister i kontorrengøring, og vi har siden 2006 opbygget en fast kundeskare i hele Danmark. Vi udfører både mindre og større rengøringsopgaver for både erhverv og private. Vi kan hjælpe med alt lige fra vinduespudsning, trappevask, måtteservice, glatførebekæmpelse og meget mere.

Ring til telefon 72 40 50 40 i dag og få et tilbud på kontorrengøring i Hillerød, Hvidovre, Odense eller i resten af Danmark.

Få et bedre indeklima

Med den rette kontorrengøring får du et indeklima, der sikrer optimale arbejdsvilkår for dine ansatte. Et godt indeklima er blandt andet med til at nedsætte risikoen for sygemeldinger og er med til at skabe en øget arbejdsindsats. Vi anvender kun miljømærket rengøringsmidler, for at skabe de bedste arbejdsvilkår for både vores kunder og medarbejdere.

Fast kontaktperson

Hvis du vælger ETL GROUP til at udføre din kontorrengøring i Odense, Hvidovre, Hillerød mm., får du tilknyttet en fast kontaktperson. Denne kontaktperson kan kontaktes angående alt inden for rengøringsaftalen. Dette gør processen lettere for vores kunder, da de ikke skal bruge tid på at finde ud af, hvem i firmaet der er den rette at kontakte. Fordelen ved dette er også, at kundens faste kontaktperson ved alt om kundens rengøringsaftale, og dermed bedre kan svare på eventuelle spørgsmål og ændre i aftalen.

Bestil en kontorrengøring

Det er nemt og hurtigt at indhente et tilbud på kontorrengøring i Hillerød, Hvidovre, Odense mm. Det eneste du skal gøre er at ringe til telefon 72 40 50 40 eller sende en mail til info@etlgroup.dk. Fortæl os om dine ønsker og behov og lad os sammensætte et godt tilbud på kontorrengøring til din virksomhed.


 

Klar til en pålidelig leverandør?

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på den rette løsning.

KONTAKT OS