Kontorrengøring Jylland

Søger du et firma, der tilbyder kontorrengøring i Aalborg, Frederikshavn, Hjørring eller i en helt anden by i Jylland? Så er du kommet til den rette side. Hos ETL GROUP tilbyder vi professionel kontorrengøring i hele Jylland, og vi står klar til at hjælpe dig! Vi har over 10 års erfaring inden for branchen, og vi kan løse størstedelen af alle rengøringsopgaver.

Kontakt os på telefon 72 40 50 40, hvis du ønsker at få et uforpligtende tilbud på kontorrengøring i Vejle, Thisted, Grenaa eller en anden by.

Professionelle medarbejdere

Hos ETL GROUP har vi samlet et stærkt team af medarbejdere, der er specialister i kontorrengøring. Vi sætter en ære i altid at levere en kontorrengøring i Grenaa, Thisted, Hjørring mm. i en høj kvalitet og til den aftalte tid. Vi anvender kun miljøvenlige rengøringsmidler, der sikrer en skånsom rengøring både for miljøet, kunderne og vores medarbejdere.

Rengøring tilpasset din virksomhed

Vi har erfaret, at det er meget forskelligt fra virksomhed til virksomhed, hvad rengøringsbehovet er. Vi sammensætter derfor altid en løsning, der er tilpasset specielt til den enkelte virksomheds behov. For at give vores kunder den bedste oplevelse, får vores kunder tilknyttet en fast kontaktperson, der kan kontaktes vedrørende alt, der omhandler samarbejdet. Hvis du vælger ETL GROUP til at udføre din kontorrengøring i Vejle, Aalborg, Frederikshavn mm., er du sikret en rengøring lige efter dine ønsker.

Få et tilbud på kontorrengøring

Er du interesseret i at få et gratis tilbud på kontorrengøring i Grenaa, Hjørring, Thisted mm., er du altid velkommen til at kontakte os. Ring til telefon 72 40 50 40, udfyld vores kontaktformulareller send en mail til info@etlgroup.dk. Vores medarbejdere står klar til at tage imod din henvendelse og udforme et uforpligtende tilbud på din kontorrengøring i Frederikshavn, Aalborg, Vejle eller i en hvilken som helst anden by i Jylland.

Klar til en pålidelig leverandør?

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på den rette løsning.

KONTAKT OS