Glatførebekæmpelse

ETL GROUP har stor erfaring inden for glatførebekæmpelse i bl.a. Aarhus kommune, hvor vi hver vinter udfører masser af opgaver med snerydning og saltning. ETL GROUP sætter en stor ære i punktlighed. Vi ved, hvor vigtigt det er for en virksomhed, at alle aftaler overholdes, så virksomheden føler så lidt gene ved sneen og de glatte fortov som muligt.

Snerydning

Sne foran huse eller forretninger kan gøre det svært for kunder og gæster at komme indenfor, fordi de ikke vil have våde bukser, sko og strømper. Derfor skal sneen ryddes, og det har vi en nem løsning på. ETL GROUP kan tilbyde snerydning, så sneen er væk før der kommer gæster og kunder.

Saltning

Om vinteren fryser vores veje og fortove til, og det resulterer i, at rigtig mange mennesker glider og kommer slemt til skade. Dette kan man forhindre ved en simpel saltning. ETL GROUP er fleksible, og vi er helt sikre på, at vi kan sammensætte et tilbud der matcher et hvert ønske. Vi holder os altid orienteret med vejroplysninger, der gør os i stand til, at kunne være på forkant, når det gælder snerydningen.

Klar til en pålidelig leverandør?

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på den rette løsning.

KONTAKT OS