Erhvervsrengøring - rengøring for erhverv

ETL GROUP løser alle typer af opgaver inden for erhvervsrengøring. Vi klarer rengøring for alt fra små til store virksomheder, butikker og kontorer i og omkring Aarhus, Randers, Silkeborg, Skanderborg med flere.

Vores mål er at gøre din hverdag nemmere forstået på den måde, at vi vil gøre det nemmere for dig at få tid til at gøre det, du er bedst til - nemlig drive virksomhed. Om du laver en enkel eller samlet løsning hos os, får du altid én kontakt person. På den måde er det slut med at holde styr på forskellige leverandører, og du kan derfor bruge tiden på din kerneforretning.

Erhvervsrengøring mindsker gener

Rengøring på arbejdspladsen er en vigtig ting for at sikre de ansattes helbred og arbejdsmiljø. Diverse støvpartikler i luften på kontoret og i venterum kan i mange tilfælde være skyld i hovedpine eller endda føre til sygedage blandt personalet.

Med en aftale om erhvervsrengøring med ETL GROUP vil sådanne gener kunne mindskes eller måske helt undgås.

Rengøring når det passer dig bedst

Da ETL GROUP's medarbejdere er fleksible, kan rengøring ske efter aftale inden, under eller efter åbningstiderne - altså lige når det passer jer bedst.

Udover almindelig rengøring af kontor og erhvervslokaler kan vi tilbyde løsninger til firmaer i Aarhus, Randers, Silkeborg, Skanderborg med flere inden for bl.a. tæpperensvinduespudsninglinned og måtteservice, vedligeholdelse af grønne arealer og snerydning.

Få et godt tilbud på rengøring

Kontakt os, hvis du vil have et skræddersyet tilbud på rengøring fra et firma, der kommer hele vejen rundt og som samtidigt også har mulighed for at tilbyde mere end bare den daglige rengøring af kontor og butikslokaler. Udfyld vores kontaktformular eller ring til os på 72 40 50 40.

Klar til en pålidelig leverandør?

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på den rette løsning.

KONTAKT OS