Erhvervs- og kontorrengøring i København og Roskilde

Igennem en lang årrække har ETL GROUP leveret professionel erhvervs- og kontorrengøring i Østjylland - nu tilbyder vi også vores services inden for erhvervs- og kontorrengøring i København og Roskilde. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring i København.

Vi klarer alle typer erhvervs- og kontorrengøring

Vi løser alle typer opgaver inden for erhvervsrengøring - uanset om der er tale om små eller store lokaler, butikker eller kontorer - så klarer vi din erhvervsrengøring, effektivt og professionelt. Ligeledes gør vi rent for virksomheder over hele København. Vi tilbyder kontor- og erhvervsrengøring i flere byer på Østsjælland bl.a. København - Roskilde m.fl.

Bedre indeklima med kontor- og erhvervsrengøring

Det er vigtigt, at der regelmæssigt bliver gjort grundigt rent på en arbejdsplads for at sikre medarbejdernes helbred og et godt indeklima og dermed arbejdsmiljø. Når du indgår en aftale med ETL GROUP om erhvervsrengøring kan DU mindske de gener og sygdomme, der kan opstå på baggrund af et dårligt indeklima.

Vi udfører erhvervsrengøring, når det passer dig

Vores medarbejdere er alle fleksible, og det betyder at rengøringen kan foregå nøjagtig når det passer dig. Vi kommer på det ønskede tidspunkt, uanset om det er inden, under eller efter åbningstid. Vi udfører kontor- og erhvervsrengøring i hele København og Roskilde - kontakt os på telefon 72 40 50 40 for et uforpligtende tilbud.

Klar til en pålidelig leverandør?

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på den rette løsning.

KONTAKT OS