Affugtning og skimmelsvamp

Har du mistanke om, at din bolig er blevet ramt af skimmelsvamp? Eller har du haft en vandskade, og har du i den forbindelse brug for en affugtning af det berørte område? Så står vi klar til at hjælpe dig! Hos ETL GROUP har vi mange års erfaring med affugtning og bekæmpelse af skimmelsvamp i Århus, København, Odense og alle andre byer rundt omkring i Danmark.

Hør mere om, hvad vi kan tilbyde inden for affugtning og skimmelsvamp bekæmpelse på telefon 72 40 50 40.

Affugtning af din bolig

Er der opstået fugt i din bolig, kan det være en god ide at få foretaget en affugtning i de berørte rum. Fugt i en bolig kan nemt resultere i, at der opstår mug og skimmelsvamp i boligen. Dette kan en affugtning være med til at mindske chancerne for sker. Vores medarbejdere kan rådgive dig i, hvordan du opnår den bedste affugtning i forbindelse med din konkrete opgave.

Bekæmpelse af skimmelsvamp

Det kan være sundhedsskadeligt at befinde sig i en ejendom med skimmelsvamp i længere tid. Vi vil derfor altid anbefale, at man får fjernet skimmelsvamp hurtigst muligt efter, at det er blevet opdaget. Hos ETL GROUP tilbyder vi skimmelsvampeundersøgelser og efterfølgende bekæmpelse af ramte områder. Vi har medarbejdere, der er specialister i bekæmpelse af skimmelsvamp i Århus, Odense, København m.m.

Bestil en affugtning eller skimmelsvamp bekæmpelse her!

Kontakt os på telefon 72 40 50 40 eller info@etlgroup.dk og få et godt tilbud på en affugtning eller en bekæmpelse af skimmelsvamp i Århus, Odense, København m.m. Med ETL GROUP er du sikret et arbejde udført i en høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. 

Klar til en pålidelig leverandør?

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på den rette løsning.

KONTAKT OS