Afdækning efter indbrud

Har du haft ubudne gæster på besøg, og har du i den forbindelse brug for en professionel afdækning efter indbrud? Så står vores medarbejdere klar til at hjælpe dig! Det er vigtigt at få foretaget en korrekt og hurtig afdækning, da det kan mindske, at der opstår yderligere skader på det skadede område. Vi tilbyder afdækning efter indbrud til både private og virksomheder i hele landet.

Ring til telefon 72 40 50 40 i dag og få et tilbud på afdækning efter indbrud.

Vi tilbyder døgnservice!

Hos ETL GROUP ved vi, at det ikke altid er inden for normale arbejdstider, at man har behov for hjælp. Vi har derfor valgt at holde åbent hele døgnet rundt alle årets dage, så du altid kan få hjælp, uanset tidspunktet på døgnet. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du har brug for afdækning efter indbrud midt om natten eller i en weekend.

Professionelle medarbejdere

Vi har samlet et stærkt team af medarbejdere, der er specialister i at udføre en sikker afdækning efter indbrud. De kan blandt andet hjælpe med afdækning af knuste vinduer og døre, så der ikke sker personskader eller yderligere skader på de ødelagte vinduer eller døre. Efter endt arbejde, tilbyder vi også gerne at hjælpe dig af med f.eks. knust glas.

Kontakt ETL GROUP

Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig inden for afdækning efter indbrud? Så er du altid velkommen til at ringe til os på telefon 72 40 50 40, og få en uforpligtende samtale med en af vores medarbejdere. Ring også gerne på dette nummer, hvis du har brug for akut afdækning efter indbrud. Vi kommer hurtigst muligt efter, at vi har modtaget dit opkald. 

Klar til en pålidelig leverandør?

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på den rette løsning.

KONTAKT OS