Om ETL GROUP A/S

ETL GROUP er en servicevirksomhed, som har mere end 15 års erfaring indenfor rengøring. Vi beskæftiger os med alle former for rengøring der i daglig tale kaldes for facility management service, men som vi kalder for En Total Løsning og dermed ETL GROUP. Som kunde betyder det, at alle jeres services er samlet ét sted, hos én kontaktperson.

Vi opererer på B2B-markedet, hvor vi har alt fra mindre erhvervskunder til større kæde-koncerner. Vores mål er, at vores kunder skal se os som en rådgiver og ikke som leverandør, hvorfor vi tilbyder skræddersyet løsninger efter den enkelte kundes behov.

Det er vigtigt for os at skabe et godt samarbejde med kunden, som bygger på gensidig troværdighed, lydighed og ærlighed. Vi lægger en stor indsats i, at vores arbejde altid udføres i høj kvalitet, med grundighed og til tiden.

”Rengøring er ikke bare rengøring, for os er det et håndværk”
– Stefan Jensen, Direktør hos ETL GROUP A/S.

En Total Løsning

– alle services samlet ét sted

SALGSPROCESSEN

Når vi samarbejder med en kunde, er det vigtigt for os at kunden føler sig hørt og tryg gennem hele processen, hvilket gør, at vi bruger meget tid på opstart og forventningsafstemning.

Som det første måler vi alle rengøringskvadratmeterne op hos kunden og ser på detaljer såsom fodpaneler og vindueskarme, så vi sikrer, at der ikke kommer ubehagelige overraskelser. Derefter rådgiver og skræddersyer vi en løsning efter behovet, som indskrives i en rengøringsbeskrivelse, der efterfølgende sendes til godkendelse hos kunden med alt der er aftalt.

Hos ETL GROUP har vi tre parametre der går hånd i hånd – rengøringsbeskrivelsen indikerer tiden og tiden indikerer prisen.

Vi har et tilsynsførende team der udarbejder gennemsigtige kvalitetsrapporter, så du som kunde hele tiden kan følge med i vores arbejdes kvalitet. Finder vores tilsynsførende fejl eller mangler, bliver det indskrevet i denne kvalitetsrapport til den pågældende medarbejder. Oplever du fejl eller mangler i vores arbejde, kommer vi gerne og fører tilsyn og udbedre eventuelle fejl.

ETL_Group-00009
affaldsortering

GRØN OMSTILLING

Hos ETL GROUP ønsker vi at tage et medansvar i den grønne omstilling, da vi synes, at udviklingen går den forkerte vej. Vi er bevidste om, at vi ikke kan redde hele verden, men vi mener, at selv de mindste tiltag bidrager.

I 2009-2010 investerede ETL GROUP i et rentvandsanlæg anlæg, som er fastmonteret på en af vores trailere og på begge vores vinduespudserbiler. Der gør, at vi har mulighed for at starte dagen hos dig med op til 1500L vand. Med rentvandsanlæg efterlades en ren overflade uden brug af kemikalier eller sæbe, hvilket gør, at anlægget er uskadeligt for miljøet.

Derudover har vi de seneste år implementeret en række grønne tiltag, såsom udskiftning af alle firmabiler, så vi har reduceret brændstofforbruget med 10-15%. Vi har fået automatisk sæbedosering i vores vaskemaskiner og købt møbler af genbrugsplast. Disse tiltag er kun en begyndelse.

Målet er, at vi for hver dag bliver grønnere og tænker grønt i fremtidige beslutninger.

MEDARBEJDERTRIVSEL

Vi prioriterer vores medarbejders trivsel højt, da arbejdsglæde og godt fællesskab er en vigtig ting. Derudover er det også en forudsætning for god præstation og glade kunder. ETL GROUP har tegnet overenskomst med 3F Fagligt Fælles Forbund. 3F bidrager til medarbejdernes sikkerhed herunder gode råd til diverse arbejdsstillinger, sundhedsforsikring og tilbyder forskellige former for kurser.

Internt i virksomheden har vi en fri kultur med fokus på god kommunikation og hjælpsomhed, som vi prioriterer at pleje med diverse personalearrangementer.

Vi er bevidste om, at rengøringsarbejde er et fysisk hårdt arbejde og derfor forsøger vi at aflaste vores medarbejderes statiske belastninger bedst muligt ved hjælp af forskellige rengøringsmaskiner, herunder gulvvasker etc.

ETL_Group-00073