Trappevask

Trappevask er ofte ikke en opgave der står øverst på prioriteringslisten i en travl hverdag – men ofte er trappeopgangen det første folk kommer til, hvorfor en præsentabel trappeopgang er vigtig for beboer og gæster.

Det giver en fornemmelse af, at det er rart at komme hjem eller på arbejde allerede før man kommer ind ad døren.

ETL GROUP A/S sikrer gerne, at jeres opgang altid ser ren og indbydende ud ved at udføre et omhyggeligt og grundigt stykke arbejde ved rengøring af jeres trappeopgang. Vi arbejder grundigt og professionelt i et interval som passer jer.

Få et tilbud på trappevask

Kontakt os på 72 40 50 40 eller udfyld kontaktformularen og få et uforpligtende tilbud på vask af jeres trapper. Vi har mange års erfaring i intervalbestemt trappevask, og vi dækker hele landet.

Skræddersyede løsninger

Vi tilbyder skræddersyede løsninger, så de passer til jeres behov og ønsker. Hos ETL GROUP har vi en række ydelser, så vi kan hjælpe jer hele vejen rundt.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Støvsugning & gulvvask
  • Aftørring af gelændere
  • Aftørring af postkasser
  • Aftørring af lamper
  • Fjernelse af spindelvæv
  • Nedvaskning af vægge og lofter
  • Vinduespolering i trappegange
Ovenstående er til- og fravalg, alt efter om I er mest interesserede i en billig eller grundig løsning.
trappevask professionel
professionel rengøring aftørring

Hos ETL GROUP er du i trygge hænder

Har I brug for ekspertise? Vi kommer gerne ud og besigtiger og skræddersyer en løsning ud fra jeres behov. Efter et uforpligtende salgsbesøg vil I modtage et skriftligt tilbud med pris og opgavebeskrivelse, som I skal tage stilling til. 

Vi tilbyder også services inden for eksempelvis skadeservice, vicevært, vinduespolering og måtteservice, så I kan få Én Total Løsning. Det letter administrationen at have færre samarbejdpartnere på rengøring, vinduespolering og ejendomsservice.

Vi udfører grundig og professionel trappevask i det tidsinterval som passer jer. Vi tilbyder også hovedrengøring i trappeopgange enten som et opstartstilbud eller som en årlig ekstra grundig rengøring.

Det er muligt at have forskellige intervaller af trappevask om sommeren og om vinteren, hvis I oplever at nogle sæsoner er mere beskidte end andre. Det kan fx være pga. salt om vinteren eller mudder om sommeren.