Flytte og håndværkerrengøring

Hos ETL GROUP har vi stor erfaring med flytte- og håndværkerrengøring. Med denne service sikrer du, at din lejlighed, ejendom eller dit hus er slutrengjort uden bemærkninger, er helt indflytningsklar, eller står klar til, at de næste håndværkere kan gå i gang.

Med denne service fjerner du en stor opgave fra din to do-liste og kan i stedet fokusere på dit nye hjem eller renovering, mens vi sørger for professionel og effektiv rengøring.

Vi klarer rengøring i forbindelse med alle typer renoveringsopgaver, byggerier og fraflytninger for både private og erhvervsdrivende. Udfyld kontaktformularen og få et uforpligtende tilbud på din flytte- eller håndværkerrengøring.

Vi tænker i

Grøn omstilling

Hos ETL Group tilbyder vi flere løsninger til bolig- og ejerforeninger. Blandt andet hjælper vi med pleje af udendørsarealer, hvilket består i snerydning og saltning om vinteren, og hjælp til pasning af grønne områder. Vi står også klar til at hjælpe når skaden sker hos jer, og tilbyder skadeservice døgnet rundt.

Grundig og effektiv håndværkerrengøring

Hos ETL Group er du sikret grundig og effektiv håndværkerrengøring, eller erhvervskunder. Vores professionelle rengøringsfolk har stor erfaring inden for håndværkerrengøring, derfor har vi den rigtige løsning til dig – uanset om det drejer sig om rengøring efter renovering, nybyggeri, eller om det drejer sig om industri- og produktionsmiljø, etagebyggeri eller parcelhus.

haandvaerkerrengoering