Pleje af udendørsarealer

Snerydning- og saltning

ETL GROUP har stor erfaring indenfor glatførebekæmpelse, og vi udfører masser af opgaver med snerydning og saltning hver vinter. ETL GROUP ved hvor vigtigt der er for en virksomhed at have så få gener med sneen og glatte fortove som muligt, så medarbejdere og gæster kan komme problemfrit ind til virksomheden.

snerydning saltning hvid

Snerydning

Dine kunder og gæster skal kunne komme indenfor uden at skulle gå oveni bunker af sne – der er ikke noget mere irriterende end våde bukser, sko og strømper pga. man har trådt i en kæmpe snebunke. ETL GROUP tilbyder derfor snerydning, så sneen er væk før der kommer gæster og kunder.

Saltning

Om vinteren fryser vores veje og fortove til, hvilket resulterer i, at mange mennesker glider og kommer til skade. Dette kan man forhindre ved en simpel saltning. ETL GROUP er fleksible, og vi er helt sikre på, at vi kan sammensætte et tilbud, der matcher ethvert ønske og behov. Vi holder os altid orienterede med vejroplysninger, der gør os i stand til at kunne være på forkant, når det gælder saltning.

glatførebekæmpelse saltning hvid

Vi tænker i

Grøn omstilling

udearealer grøn

Pleje af grønne områder

Hvis græsset er grønnere på den anden side, er det nok fordi, vi kommer der.

Dine gæster får et førstehåndsindtryk af virksomheden, når de ankommer til din matrikel. Det er derfor vigtigt, at dine udenomsarealer fremstår pæne og præsentable hele tiden.

Med vores plejeplan er du sikker på, du altid har en ejendom, du kan tillade dig at vise frem. Vi udfører alt lige fra græsslåning, hækklipning, gødning, ukrudtsbekæmpelse, træbeskæring både fra jorden eller reb med egne rappellere og meget mere.

Pleje af grønne områder giver et godt indtryk af virksomheden allerede før man træder ind af døren.

Hos ETL GROUP tilbyder vi flere service til bolig- og ejerforeninger. Blandt andet står vi klar til at hjælpe med rengøring når i skal flytte eller efter håndværkerne har været forbi.