Skadeservice​

Døgnet rundt, året rundt

Når skaden er sket, har det mange forskellige konsekvenser, hvad enten der er tale om privat- eller erhvervsskade. Konsekvenserne kan virke meget uoverskuelige, og her kan vi med vores erfaring og professionelle ekspertise hjælpe dig, så du hurtigt og med mindst mulig gene kommer godt på plads igen. ETL GROUPs dygtige medarbejdere står klar til at rykke ud med skadeservice 24 timer i døgnet, 365 dage om året, så vi sikrer, at skaden ikke bliver større – det gælder hvad enten der er tale om ubudne gæster, vand-, brand- eller stormskader.

Afdækning efter indbrud

Har du haft ubudne gæster, og har du i den forbindelse brug for en professionel afdækning efter indbrud? Så står vores medarbejdere klar til at hjælpe dig! Det er vigtigt at få foretaget en korrekt og hurtig afdækning, da det mindsker risikoen for yderligere skader, samt sikre at der ikke er adgang til det pågældende sted. Vi tilbyder afdækning efter indbrud til både private og virksomheder i hele landet.

Skadeservice ved vand og skimmelsanering

Efter vandskader er det vigtigt, at der bliver handlet hurtigt og professionelt, så skaderne mindskes mest muligt. Vi sørger for at vandet hurtigst muligt suges op og fjernes fra bygningen, hvorefter affugtes igangsættes for at mindske evt. følgeskader.

Der kan være en lang række følgeskader, som man skal have stor respekt for. En af de væsentligste er skimmelsvamp, da det kan være skjult i de mindst ventede afkroge F.eks. under gulve, gipsvægge samt lofter og kælder.

Det er vigtigt at bekæmpe skimmelsvampen korrekt, da det ellers kan have store helbredsmæssige konsekvenser at opholde sig i bygninger med forhøjet skimmelspore. Ud fra forskellige test vi foretager, konkluderer vi, hvilken behandlingsmetode der er hurtigst og mest effektiv. Den mest anvendte metode er ProtoxHysam, som vi er certificeret i.

11
13

I forbindelse med vandskader kan ETL GROUP bl.a. hjælpe med:

 • Opsugning af vand
 • Opsætning af affugter
 • Fugtmålinger
 • Nedpakning og rengøring af inventar
 • Rengøring
 • Skimmelsanering
 • Desinficering og lugtsanering
 • Rapportudfærdigelse samt fotodokumentation til f.eks. forsikringsselskab

Skadeservice ved brandskade

Når slukningsarbejdet er overstået, er det vigtigt at have for øje, at der ved brandskader ofte er langt flere skader end øjet umiddelbart ser. Vi hjælper blandt andet med opsugning af vand og affugtning samt nedvaskning efter sodskader.
Skadeservice - Brand 1
Skadeservice - Vandskade

ETL GROUP kan ved skadeservice efter brand bl.a. hjælpe med:

 • Opsugning af slukningsvand
 • Afdækning
 • Affugtning
 • Korrosionsbeskyttelse
 • Kloridmålinger
 • Nedpakning og rensning af indbo
 • Opbevaring af indbo
 • Rengøring
 • Lugtsanering

Skadedyrsbekæmpelse

Selvom dyrene er små, kan de have store konsekvenser, hvis de ikke bliver bekæmpet i tide – konsekvenserne afhænger af omfang og hvilket skadedyr der er tale om. Hos ETL GROUP tilbyder vi effektiv skadedyrsbekæmpelse og rådgivning om forebyggelse af hvepse, bænkebidere, mus, muldvarpe, myrer, mår, edderkopper og gåsebiller. Vi er certificerede i bekæmpelse af muldvarpe både med fælder samt med anvendelse af gas.

Som udgangspunkt kører vi ud mandag til fredag i tidsrummet 8 – 16 og ellers efter aftale. Vi har mulighed for at rykke ud inden for 1-3 hverdage, medmindre andet er aftalt.

Prisen afhænger af omfanget og hvilket skadedyr, der er tale om – kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Dokumentation og priser

Du har som skadelidte pligt til at udføre skadebegrænsende tiltag, så skaden ikke yderligere stiger i omfang. Dog vil det altid være en god ide, at få professionel skadeservice ud da forsikringsselskaber kræver dokumentation for flere ting omkring hvad der er sket, hvad der er gjort, samt hvad der skal til for at du kommer tilbage til hverdagen.

Hos ETL GROUP vil vi gerne hjælpe jer og tilbyder derfor en grundig og omhyggelig fejlsøgning og dokumentation. Det modtager I beskrevet i en skadeservicerapport inden for 48 timer efter vores besøg, hvori der også vil fremgå priser. Skadeservicerapporten kan I bruge som dokumentation til forsikringen – Skadebegrænsende tiltag samt skadeservicerapport er som udgangspunkt altid dækket af dit forsikringsselskab.

Har du brug for akut hjælp, så kontakt os på telefon 72 40 50 40 – tast 1 hvis det er udenfor vores normale åbningstider.

I vores prisliste kan I se cirka priser for de forskellige arbejdsopgaver.

Hos ETL Group tilbyder vi også andre service end skadeservice. Blandt andet hjælper vi med flytte- og håndværkerrengøring, som sikrer, at du efterlader din lejlighed og ejendom i god stand. Vi står også klar til at hjælpe med forskellige opgaver i fx lejlighedskomplekser, hvor vi både tilbyder trappevask, vinduespolering og viceværtordninger.

Hos ETL Group tilbyder vi også andre service end skadeservice. Blandt andet hjælper vi med flytte- og håndværkerrengøring, som sikrer at du efterlader din lejlighed og ejendom i god stand. Vi står også klar til at hjælpe med forskellige opgaver i fx lejlighedskomplekser, hvor vi både tilbyder trappevask og vicevært ordninger.