Måtteservice og rensning af gulvtæppe

Med en måtteservice hos ETL GROUP søger du for, at jeres indgang eller opgang holder sig ren og pæn i længere tid. Hvis du bestiller en måtteservice hos os, kommer vi regelmæssigt ud og udskifter jeres måtter efter et aftalt interval. Det vil resultere i et mere imødekommende indgangsparti, der altid fremstår pænt og rent. Vi tilbyder også rensning af gulvtæpper for erhverv og private.

Hør mere om, hvad vi kan tilbyde inden for måtteservice og rensning af gulvtæppe på telefon 72 40 50 40.

Mindsk rengøringsomkostningerne

Med vores service sikrer du, at I ALTID har flotte og rene måtter, så det skidt, der normalt ville blive trukket med ind kun når til måtten. Dette kan være med til at mindske omkostningerne på rengøring, da meget af skidtet bliver stoppet ved måtten. Søger I et firma, der både tilbyder måtteservice og rensning af gulvtæpper, så er vi et oplagt valg. Vi har god erfaring inden for begge områder.

Stort udvalg af måtter

Hos ETL GROUP tilbyder vi et stort udvalg af måtter. Vores måtter fås i flere forskellige farver, og de er naturligvis af den bedste kvalitet. I vælger selv, om I ønsker en måtte, der er produceret i nylon og/eller bomuld – det er op til jer. Vi kan også specialfremstille jeres måtter med logo, farver og mål, så I får lige præcis den måtte, der passer til jeres behov. Inden for rensning af gulvtæppe, kan vi udføre rensning af gulvtæpper i stort set alle materialer.

Bestil rensning af gulvtæpper eller måtteservice

Bestil en rensning af gulvtæppe eller måtteservice på telefon 72 40 50 40 i dag. Vi sammensætter gerne et uforpligtende tilbud til din virksomhed. Vi tilbyder vores rense- og måtteservice i hele Danmark til konkurrencedygtige priser. 

Klar til en pålidelig leverandør?

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på den rette løsning.

KONTAKT OS