Om os

ETL GROUP er en facility service virksomhed, som blev grundlagt tilbage i 2006. I modsætning til mange andre rengøringsvirksomheder er firmaet personlig ejet.

Firmaet startede oprindeligt med at beskæftige sig med vinduespolering og lettere rengøringsopgaver. Disse serviceområder har igennem tiden udvidet sig til, at vi i dag beskæftiger os med alle former for rengøring, vinduespolering, graffitirens, ejendomsservice, vicevært, skadeservice, algebehandling, måtteservice, linnedvask samt vedligeholdelse af facade ved hjælp af rappelling og andet arbejdsklatring. Alt dette kaldes også i daglig tale for facility management service, men vi kalder det for En Total Løsning, hvilket betyder, at alle jeres services er samlet et sted, så I kun har én kontakt person.

Vores mål

Vores udgangspunkt er, at gøre din hverdag nemmere. Det betyder, at du kan bruge din tid på det der giver værdi for dig eller din virksomhed. Om enten du laver en enkel eller samlet løsning, får du altid én kontakt person, som kender jeres ydelser. På den måde er det slut med at skulle ringe rundt til forskellige leverandører, og du kan istedet bruge tiden på din kerneforretning.

ETL GROUP er kendt for vores utrolige høje standard, som gør os til en unik samarbejdspartner. Som vi plejer at sige: vi gør ikke rent. Vi holder rent. – Vi vil være vores kunders foretrukne valg.